Findio auto voor particulier

Iedereen koopt weleens een auto maar niet iedereen wil dat direct al zijn spaargeld op is. Om dit te voorkomen kunt een lening afsluiten, maar waar kan dat nou het best?

Bij Findio kunt u auto laten aflossen in termijnen tegen een lage rente. Findio koopt uw auto bij de dealer en u betaalt Findio in de door u gekozen aantal termijnen terug, hierbij hebt u 30 dagen bedenktijd. Ook profiteert u van een  een lager maandbedrag door de mogelijkheid van een slottermijn.

Een lening afsluiten kan best een stap zijn en bij Findio kan u dit zonder advies doen. Daarom is het belangrijk dat u op de site goed word geïnformeerd en weet waar u aan toe bent, als u toch behoefte heeft aan advies kunt u altijd bellen. Bij Findio noemen ze zo´n lening ook wel een huurkoop, bij een huurkoop weet u waar u aan toe bent:

Wilt u meer informatie kijk dan op https://www.findio.nl/voor-auto/huurkoop-auto

Findio auto voor zakelijk

Financial Lease is geschikt voor zelfstandig ondernemers in het midden- en kleinbedrijf die op zoek zijn naar zekerheid, in de vorm van een financiering met een vaste looptijd en een vaste rente.

Ben je van plan een nieuwe of gebruikte auto te kopen? Dan weet je waarschijnlijk al precies welk bedrag je hiervoor nodig hebt.  Kijk dan eens naar de kenmerken van een Financial Lease. Je profiteert zo van:

Je kunt met ons een slottermijn afspreken waardoor je een deel van de lening pas terugbetaalt op de einddatum van de financiering. We berekenen dan hoeveel de auto nog waard zal zijn op de einddatum van je lening. Dat bedrag hoef je ons pas op de einddatum terug te betalen. De hoogte van dit slottermijn is afhankelijk van het bouwjaar en het gebruik van u auto. Het voordeel hiervan is dat je een lager bedrag per maand aan ons betaalt. Aan het eind van de duur van het contract is alles afbetaald en bent u ook juridisch eigenaar.

Wilt u meer informatie kijk dan op  https://www.findio.nl/voor-auto/financial-autolease