Technisch Specialist / APK keurmeester

Over ons

Cars4all is een eigentijdse universele garage, maar zeker geen doorsnee garage! We zijn gespecialiseerd in een aantal automerken en vanaf april 2021 sluiten wij ons aan bij de werkplaats formule CarProf. Wij werken aan bedrijfsauto’s en personenauto’s maar ook oldtimers en campers weten onze werkplaats te vinden. Naast de werkplaats voor onderhoud beschikken we over een kleine schadeherstel afdeling met spuitcabine zodat wij onze klanten optimaal kunnen bedienen.

Jouw toekomstige werkzaamheden:

Wat vragen wij?

Wij zoeken een actieve sleutelaar die een technisch probleem ziet als een uitdaging. Je hebt reeds de nodige werkervaring opgedaan als eerste autotechnicus / technisch specialist. Jij bent die monteur die kan coderen maar ook nog kleppen kan stellen. Beschik jij over leidinggevende capaciteiten op de werkvloer dan heb je helemaal een streepje voor.

Wat bieden wij

We bieden jou een brede zelfstandige functie met veel vrijheid en een leuk bedrijf om voor te werken. Wij zijn een bedrijf dat zich onderscheidt door de ouderwetse service in een modern jasje!

Wij bieden een marktconform salaris afhankelijk van opleiding, werkervaring en kennis. Wij bieden je volop de kans om je verder te ontwikkelen doordat je diverse trainingen en cursussen via ons kan volgen.

Je komt te werken in een jong team van monteurs met een leuke, gezellige en informele werksfeer.

Heb je interesse?

Interesse in een nieuwe functie als technisch specialist? Reageer dan voor 15 februari 2021 via deze vacature of mail je CV naar info@cars4all.nl.
Als je vragen hebt naar aanleiding van deze vacature, dan kan je ons bellen via 050-3011999 en vragen naar Theo van Alst.